Gratis Aanmelden

Sex met geile transsexueel (42)

Singlehotness (42)

Ik wil seks met een man die nog nooit seks heeft gehad met een vrouw zoals ik. Samen een nieuwe ervaring op doen lijkt me zo ontzettend geil dat ik nu al met een stijve loop en daar heel erg graag vanaf wil komen met jou.

Maak contact met haar
  1. Naam: Singlehotness
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 27/3/1979
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Sex met geile transsexueel Singlehotness van 42
SammieShemale (32)
★★★★☆
Op het eerste gezicht zie je niks aan mij, maar ik ben een shemale. Ik heb blond haar bruine ogen lekkere lippen en lust er wel pap van. Ik ben verslaafd aan seks en wil dit delen met een stoute man.
Neuken in bi shemale
HottyDaphie (26)
★★★★★
Ik heb een man van alles te geven en vind het eeuwig zonde ik niemand heb om het aan te geven. Sinds ik single ben is er geen sex meer geweest, eeuwig zonde!. Echt niet best hoor. Hier vast wel iemand die dit met me wil doen?
Neukdate met eenzame ladyboy
DoIt (26)
★★★★☆
Helaas ben ik niet gezegend met een grote pik, maar hij is er wel. Misschien kan ik je anaal niet klaarmaken, maar daar heb ik hele stoute andere manieren voor. Als jouw pik wel groot genoeg is om mij te neuken, en je bent nieuwsgierig hoe ik jouw kont onder handen neem, moet je me schrijven.
Sexdate met sexy ladyboy
PinkLady (31)
★★★★★
Normaal gesproken sta ik altijd voor iedereen klaar. En kan iedereen bij me aankloppen, dag en nacht. Maar weet je wat. Nu wil ik even een momentje voor mezelf en waar kan ik dat dan beter vinden dan hier?!
Vrijen met bloedmooie shemale
AsiandickXia (35)
★★★★☆
Sambal bij? Of kies jij liever voor de combi van mijn zaad gemengd met sambal? Hoe dan ook een heette combi laten wij dat voorop stellen! Of zou jij eens van mijn Aziatische lijf zonder bestek alleen met jouw mond een rijsttafel willen eten en dan mijn pik bedenkt met slagroom als toetje? Ik lig er in ieder geval klaar voor mocht jij willen..
Klaarkomen met eenzame shemale
Hete-Tanja (41)
★★★★☆
Hoi, met Tanja, ik zoek mannen, vrouwen, stellen die ook van langdurige vrij partijen houden. Ik hou niet van vluggertjes of alles korter dan een uurtje. Conditie heb ik genoeg net als zaad.. Hoe zit dat met jou?
Daten met sexy trans
Gijske
★★★★★★★★★☆
Ik ben een lieve jonge sissy en zoek een lieve jongen voor een relatie waar we samen van alles kunnen delen. Ik heb een goed verzorgd lijf en ben heel sensueel...
Relatie met Gijske
Chayenna
★★★★★★★★★★
Jong en strak, met een lekkere lange lul die hard wordt en goed kan spuiten. Dat is wat ik je te bieden heb... Dus... zin in een klein momentje plezier met mij? Ik wacht op je...
Vluggertje met Chayenna
Noortje
★★★★★★★★★★
Ik ben een jonge shemale en ik ben op zoek naar mannen die vluggertjes nodig hebben. Ik wil je heel graag in je kont neuken, met condoom of zonder condoom in je mond komen.
Vluggertje met Noortje
Hilde
★★★★★★★★★☆
Hi guys, ik heb weer eens zin in een flinke vrijpartij met een leuke kerel die weet hoe hij jonge shemales moet behandelen. Laat me weten of je zin hebt in mijn strakke lijfje.
One-night-stand met Hilde
© 2024 trannyneuken.nl